TGB – Taiwan Golden Bee 

TGB er en Taiwansk motorstyrings producent som specialiserer sig indenfor ATV’er, scooter, landbrugskøretøjer og motorkits. TGB blev grundlagt i 1978 af Chi-Fu Chang, som tidligere drev den Taiwanske afdeling af Vespa. Produktionsteknikkerne fra Vespa overførte C.F Chang til TGP, som havde stor erfaring og viden om scootere. Det nye firma producerede også dele og komponenter for den italienske scooter producent Piaggio 

Historien bag TGB 

Chi-fu Chang grundlægger Taiwann Golden Bee i 1978, som til at starte med fokuserede på produktionen af Piaggio scootere på det taiwanske marked. Omkring samme tid begynder TGB også at udvikle og producere scootere i eget design. Til at starte med var TGB scootere udelukkende tiltænkt til eksport særligt til det europæiske marked, men TGB kom hurtigt til at lykkedes på markedet i hele verden.  

Fra 1980 – 1989 udvider TGB produktionen af scootere i deres eget design. I denne periode udvider selskabet virksomheden 

I 1990 bliver TGB leverandør af automatiske gearkasser for mange af verdens ledende producenter inden scootere, ATV og snescootere.  

I 2004 beslutter TGB at udvikle en firehjulstrekker, som hurtigt bliver populær på det europæiske marked på grund af firmaets evne til at kombinere høj kvalitet og sofistikeret design med rimelige priser. I 2009 lancerer de nye ATV-modeller, som har større motorer. TGB Blade 550 fra serien af ATVer bliver den mest solgte firehjulstrækker i Frankrig og Tyskland.  

I 2014 udvikler selskabet sin egen avanceret elektroniske servostyring, som bliver lanceret i en lang række af deres modeller. Denne elektroniske servostyring bidrager til væsenligt bedre køreegenskaber, køresikkert og en nemmere betjening af ATVer 

TGB Motor er en ledende producent indenfor motorkomponenter, forbrændingsmotorer og gearkasser. TGB Group producerer quads og scottere af høj kvalitet, som bliver solgt og distribueret over store dele af verden. TGB er kendt for et sofistikere design og pålidelighed, samtidig med at de formår at opretholde rimelige priser på deres produkter. TGB Group laver også ATV’er, hvor de i flere lande har vundet titlen som det bedst sælgende mærket. I dag har TGB en af de største produktioner af frekvensomformere i verden. I dag er TGB’s vigtigste markeder USA og Østeuropa særligt Frankrig og Tyskland.   Udover deres imponerende produktionskapacitet har TGB også formået at etablere sig som en pålidelig og anerkendt aktør på markedet – en tilgang, der minder om de spændende tilbud fra cashback casino.

Hvad tilbyder de?  

  • Høj kvalitet 
  • Sofistikeret design 
  • Stor pålidelighed
  • Rimelige priser 
  • Lave omkostninger 

Kombinationen af høj kvalitet, rimelige priser og lave omkostninger har banet vejen for selskabets succes, som den er i dag.  

Kvaliteten og info 

TGB vægter gode detaljer og god kvalitet rigtig højt. Det er også et mærke som har ry for deres høje kvalitet, som samtidig er til at betale. Derudover er de også kendt for deres driftsikre køretøjer. 
Særligt deres motorkomponenter er kendt for at være af så god kvalitet, at de anvendes i mange forskellige fabrikater verden over.  

TGB Motor Company har sit eget forsknings og udviklingscenter, der udvikler og designer nye motorer og køretøjer, der skal sikre at kvaliteten og designet altid er i orden.

Scroll to top