Hvorfor bør du vælge en ATV til erhverv

Spar tid og forøg effektiviteten

Når det kommer til ekspertviden og erfaring, så er det noget vi hos NP Motor kan stå inde for. Med snart 20 års erfaring på markedet, har vi prøvet og set det meste og kan derfor snakke ud fra egen erfaring med maskinerne.

Når du står med tanken om at købe én eller flere ATV’er, skal vi altid gå ind og se overordnet på dine behov og hvad der bedst kan betale sig for netop dig. 

En ATV til landbrug kan være en kæmpe hjælp, både når du skal fra A til B, men også hvis du skal pløje et mindre område af en mark eller et større bed. Muligheder er der mange af, det handler bare om hvad der passer bedst til dig som kunde.

En ATV som transport er en effektiv og billig måde at komme fra A til B på. Ejer du en større landbrugsejendom, så vil en ATV nok blive dit nye foretrukne køretøj, for at du kan komme ud og inspicere ejendommen, marken eller fodre dine dyr.

Er du jæger i fritiden, er der også muligheder for større maskiner med integreret lad fra mærket Can-Am.

Er du en kreativ type? – Så vil en ATV til produktioner af film, serie og lignende være en perfekt løsning, hvis du befinder dig på et større set og skal afhente diverse materiel til crew, eller foretage en scene hvor der bliver filmet fra ATV’en. 

NIELS-PETER BJERRING, Chef og indehaver af NP Motor

Har du yderligere spørgsmål?

ATV til Erhverv

Hvad vil det sige at en ATV er til erhverv? Det vil sige at en ATV til erhverv er EU-typegodkendt som en traktor. Det betyder med andre ord at ATV’en er udstyret med nummerplade som en traktor. 

En ATV registreret som traktor må maksimalt køre 40 km/t og kan registreres i køretøjsregisteret (DMR – ‘Det digitale motorregister’)

Dette kan dog kun godkendes til landbrugs-, gartneri- eller skobrugsejendomme, jf. registreringslovens § 4 om godkendte traktorkøretøjer.

ATV-køretøjer kan ikke registreres som en traktor i medfør af registreringslovens §2, medmindre køretøjet er forsynet med lad, og ifølge EU-typekodkendelsen kan trække et påhæng med mindst samme vægt som ATV’ens egen teknik tillader, jf. producentens oplysninger.

 

Skal ATV’en bruges til et andet erhverv end ovennævnte, så finder vi selvfølgelig bare en løsning der passer til dig.

Valg af ATV til Erhverv

Når det kommer til dit valg af ATV, så er der tre kernepunkter som vi skal gennemgå, for at vi sammen kan finde den mest fornuftige løsning til dig:

Økonomi
Et vigtigt punkt for alle og enhver. Der er jo ikke uanede mængder penge at bruge på det, så her skal vi være fornuftige. Der er selvfølgelig løsninger i form af kontant betaling og finansieringsmuligheder igennem Santander.

Forbrug
Hvad skal du bruge ATV’en til? – Skal du fra punkt A til B, eller skal du ordne nogle opgaver som affodring af dyr, hente og levere småting, så har vi noget at arbejde os ud fra, både i forhold til selve ATV’en men også tilbehør dertil.

Forventninger
Hvis du tænker at maskinen også skal kunne trække mere end 40 km/t, kan vi helt sikkert også finde en god løsning i form af en ATV med hvide plader, som indregistreres som en bil. Kan du nøjes og vil have de rå muskler, men ikke så meget topfart, så vil en traktor sagtens kunne række til dine behov.

Vidste du:
NP Motor har stået for at levere løsninger til både lokalt landbrug, Københavns Kommune og livreddere rundt omkring i Danmark

 

Hvad er en ATV?

En ATV er et firehjulet køretøj som primært bruges til landbrug, transport eller sportsaktiviteter.
En ATV er et køretøj som er egnet til at køre i al slags terræn.

Heraf stammer ordet ATV fra, “All Terrain Vehicle”.
Det vil sige at køretøjet egner sig til både kørsel på off-road eller på vej.

ATV til landbrug

Når det kommer til erhversmæssige løsninger til vores erhvervskunder, omend det er den lokale landmand, kommunen, eller den private, så har vi en løsning for alle og enhver. 

Jagt og kørsel af gods
Vi har løsninger i form af mindre trailere, ATV’er med ‘indbygget’ trailerlad, som man kan bruge til transport af foder, materiel eller vildt fra jagten.

Mark og off-road
Kørsel off-road er noget de fleste af vores ATV’er er bygget og lavet til. Med både 4×4 ATV’er og tilbehør i form af gårdriver, spredere og plove. Der er masser af muligheder og du kan opleve det hele hos NP motor. 

 

ATV med 4×4 muligheder

Hvorfor 4×4
Off-road er ikke til at undgå, og at sidde fast med en ATV er ikke en mulighed. Skal du trække noget materiel, vil du kunne aktivere 4×4 på din ATV og slå spær til. 

Når du slår dit spær til, så låser du ATV’ens styretøj og der vil derfor ikke være nogle ujævnheder, når du skal trække noget. 

Man skal dog respektere funktionen, da 4×4, og især spær, gør det tæt på umuligt at dreje på styret i fart, både ved lav og høj hastighed.

 

Alt i tilbehør

Sikkerhedsudstyr, bagageboks eller måske en helt anden farve til din kommende ATV?

Vi ser muligheder, ikke forhindringer!

atv copy

Alle typer ATV'er

Skal det stærkt, praktisk eller bare fedt og skabe opmærksomhed? 

Kom forbi og tag et kig på vores udvalg!

Gode finansieringsmuligheder

Sammen med Santander kan vi tilbyde dig favorable løsninger uden høj rente og ÅOP.
Læs mere om vores muligheder forneden

MERE INFO PÅ VEJ!

Kom forbi np motor

Se vores video, hvor du får lov til at se vores udvalg, showroom og personale i dagligdagen hos NP motor.

Skal jeg selv servicere?

Nej. Efter dit køb hos os, tilbyder vi at stå til rådighed i form af både reparation og service på dine ATV’er. Montering af udstyr, nye dæk eller lignende er også noget vi kan hjælpe med efter aftale med vores værksted. 

ny til atv?

Alle hos NP motor er super-genier når det kommer til ATV, UTV og motorcykler. Vores mekanikere er både udlærte og kyndige inde for faget, både i form af interesse og diverse kurser fra producenterne selv.

Scroll to top