Hvorfor bør du vælge en atv på hvide plader?

En ATV kan være en fornuftig investering

At handle med ATV’er er noget af det vi er bedst til hos NP motor. Vi er årligt til en kæmpe messe i Sverige, hvor vi afprøver og får et indblik på de forskellige producenters produkter og hvad de har at tilbyde vores kunder. 

Der er noget for alle og enhver, både når det kommer til en ATV med 4×4, Elektrisk ATV, ATV til landbrug, ATV på hvide plader og meget mere.

Ud fra de nye regler fra staten tyder meget på at det kan blive sværere at få registreret en ATV på hvide plader, derfor er priserne steget på det private marked. Det vil sige at når du vælger at købe en ATV hos NP Motor, sikrer du dig selv en god investering i mange år, da en ATV typisk ikke falder særlig meget i pris over den tid den er brugt, dette uanset antal kilometer.

niels
NIELS-PETER BJERRING, Chef og indehaver af NP Motor

Har du yderligere spørgsmål?

ATV på hvide plader

En ATV på hvide plader i Danmark, vil altid være indregistreret som en bil og ikke en traktor. Det er derfor vigtigt at du er fyldt 18 år og har et gyldigt kørekort.

Er du under 18 år, kan det også blive en mulighed at køre lovligt på en ATV, såfremt at køretøjet bliver indregistreret som traktor. Så kræver det blot at du er fyldt 16 år og har gyldigt traktorkørekort. En ATV registreret som traktor kan maksimalt køre 30 km/t.

Vi anbefaler dog alle vores kunder at have respekt for maskinerne og menneskerne omkring en selv. 

Valg af design og maskine

Når du sammen med vores kompetente og erfarne personale skal overveje at køb af ATV, Elektrisk ATV eller en ATV med 4×4, så er det vigtigt at vi gennemgår tre vigtige ting. 

Økonomi
Det er selvfølgelig vigtigt for alle og enhver, at man kan få ens øvrige månedlige betalinger til at løbe rundt. Derfor tilbyder vi favorable finansieringsmuligheder for at man kan få en ATV med hjem.

Forbrug
Hvad er dit forbrug? Skal du køre ATV i by, ATV på landet eller skal det bruges som et projekt?. Vi har rigtig meget forskelligt og der er i den grad noget for alle og enhver, omend der er tale om ATV med 4×4, UTV med 4×4, eller Quadbike som er en ægte racer.

Forventninger
Hvad forventer du og hvad vil du gerne opnå med et køb af ATV? Skal du blot fra A til B hver dag inde i byen, skal du pendle, eller blot nyde sommeren med vinden i ansigtet?

Hvad er en ATV?

En ATV er et firehjulet køretøj som primært bruges til landbrug, transport eller sportsaktiviteter. En ATV er et køretøj som er egnet til at køre i al slags terræn.
Heraf stammer ordet ATV fra, “All Terrain Vehicle”. Det vil sige at køretøjet egner sig til både kørsel på off-road eller på vej.

Det praktiske valg

Det mest praktiske valg, og noget som de fleste gør sig til overvejelse, såfremt der er et behov for at have et praktisk værktøj, vil valget falde på en ATV med 4×4, det vil sige firehjulstræk. 

Med firehjulstræk er du sikret en funktion som kan få dig igennem og ud af svært terræn, uden problemer. 

Med dette følger der også spær med, så rattet kan låses og dermed trække, og et spind på fronten af køretøjet, som også kan trække dig ud af terræn og udføre praktisk arbejde.

En ATV med 4×4 på vej?

Ja. Er du ude efter en løsning, hvor du både skal kunne udføre en opgave, flytte en lille trailer eller måske bare komme fra A til B?

Så vil en ATV med 4×4 være en perfekt løsning til dig. Disse maskiner fås med 350cc og helt op til 1000c med topfart på 130 km/t og 0-100 på ca. 6 sekunder.

Derfor er det enormt vigtigt at der er styr på sikkerheden, inden man begiver sig ud på vejene. Hos NP motor tilbydes der en startpakke som indebærer:
Hjelm, rygskold, handsker og andre eventuelle ting.

Et valg med fart i

Kan du godt lide at have vind i ansigtet og fuld fart fremad?  Så kan løsningen her også være en Quadbike. En Quadbike, som det kaldes i USA og i fagsprog, er i bund og grund også en ATV, dog er denne ATV kun designet med det formål at køre på vej. 

Vi vil definere denne type maskine som et strygebræt med raketmotor på. Men disse maskiner fås jo kun med omkring 300 og op til 600cc? 

Ja. Men disse maskiner vejer også kun det halve af hvad en ATV med 4×4 gør. Det vil sige at vægten er halveret og dets moment og topfart er derfor dramatisk større og mærkbar. 


Falder dit valg på en Quadbike, vil vi klart anbefale at søge viden hos vores eksperter, for at du på bedste vis kan vedligeholde din nye maskine på bedste vis

Alt i tilbehør

Sikkerhedsudstyr, bagageboks eller måske en helt tredje farve til din kommende ATV?

Vi ser muligheder, ikke forhindringer!

atv copy

Alle typer ATV'er

Skal det stærkt, være praktisk eller bare fedt og skabe opmærksomhed? 

Kom forbi og tag et kig på vores udvalg!

Gode finansieringsmuligheder

Sammen med Santander kan vi tilbyde dig favorable løsninger uden høj rente og ÅOP.
Læs mere om vores muligheder forneden

INFO PÅ VEJ!

Hvad skal jeg vælge?

Følg med på en tur hos NP motor, hvor du får lov til at se hvad NP motor kan tilbyde dig. Her vil Niels forklare dig hvad du skal være opmærksom på ved køb af enten ATV med 4×4, eller Quadbike til privat.

Skal jeg selv servicere?

Det er ikke alle som er lige kloge på køretøjer og der står vi selvfølgelig til rådighed for at du kan få serviceret din ATV med 4×4, UTV, eller Quadbike hos os. Her påfylder vi både diverse væsker, spænder den til og justerer dem til efter behov.

Har du overvejet en boks til bagage? – Der hjælper vi selvfølgelig også gerne med montering, samme dag du kommer forbi og køber den!

Gør det selv manden?

Roder du tilstrækkeligt med biler og 2- eller 4-hjulet køretøjer, så vil du på et tidspunkt blive kompetent nok til at du selv kan håndtere diverse service. Det må du også meget gerne, dog skal du være opmærksom på at dette har en effekt på din reklamationsret!

Scroll to top