Kort om CFMOTO

CFMOTO er en kinesisk motorcykelproducent grundlagt i 1989. De producerer motorcykler, terrænkøretøjer, Side-by-Side hjælpekørertøjer og powersports motorer, dele, gear og tilbehør. CFMoto har udviklet over 90 køretøjsmodeller og over 50 motormodeller. 

Historien bag CFMOTO 

CFMOTO startede med udviklingen af deres væskekølede 4-taktsmotor, der blev skabt af grundlæggeren i Hangzhou, Kina. Denne motor var det, der satte virksomheden i gang i 1989, og sidenhen har de udviklet og skabt ATV’er, motorcykler, scootere med mere. 

I 2007 blev CFMOTO USA’s hovedkvarter i Plymouth, Minnesota, USA bygget, men mærket havde gjort sig bekendt i USA i flere år inden da.  

I oktober 2017 indgik CFMOTO et samarbejde med østrigske KTM for at udvikle motorcykler målrettet mod både det kinesiske og det globale marked. De to mærker har lagt planer om at udvikle et stort antal af motorcykelmodeller  

Hvad tilbyder de? 

CFMOTO udvikler både køretøjer og dele. Fra CFMOTO kan du blandt andet købe: 

  • ATV’er – CFMOTO har en række ATV-modeller at vælge imellem. Deres ATV-serie har navnet CFORCE. 
  • Side-by-Side – CFMOTO udvikler også Side-by-Side køretøjer under navnene ZFORCE og UFORCE. 
  • Motorcykler – CFMOTO udvikler flere motorcykler med forskellige specifikationer og priser 
  • Tilbehør – CFMOTO tilbyder også en række tilbehør til motorkøretøjer samt til udstyr til motorcyklister 
  • Dele – CFMOTO udvikler motorer og motordele og -komponenter 

Kvaliteten og info om CFMOTO 

CFMOTO går højt op i deres kvalitet. Næsten en femtedel af de ansatte arbejder inden for forskning og udviklingog disse medarbejdere er spredt over 5 lande. CFMOTO bruger robotter til at skabe nye, vigtige komponenter og dele. Langt størstedelen af deres indkomst kommer fra eksport, og de sælger dele i hele verden. 

CFMOTO har i høj grad forsøgt at adskille sig fra de fordomme, folk måske har om kinesiske mærker, ved at fokusere på god kvalitet og bryde fri fra strømmen af billige, lavkvalitetsprodukter fra Kina. De sørger derfor også for at være konkurrencedygtige på markedet og lave slidstærke køretøjer, der er sammenlignelige med de store, populære mærker.

Scroll to top