El-kabinescooter

Drømmer du om den ultimative bevægelsesfrihed, men ønsker ikke eller har ikke muligheden for at købe en bil? Så kan en el-kabinescooter være den rette løsning til dig. 

 

En el-kabinescooter er et trehjulet køretøj, der kan køres af personer uden kørekort. Når du vælger en model der udelukkende kører på el, er du samtidig med til at reducere den lokale forurening, da der ved kørsel ikke sker emission. 

 

Med en el-kabinescooter får du friheden til at tage ud og handle, køre på besøg hos venner og familie, tage på arbejde eller bare på udflugt på en nem og bekvem måde. El-kabinescooteren er nem at lære at køre i, og så koster den typisk kun en brøkdel af, hvad en bil koster. 

Frihed til at komme omkring uanset vejret

De fleste, der vælger at købe en el-kabinescooter fortæller, at den helt store fordel for dem er, at de altid kan komme omkring uanset vind og vejr. Da en el-kabinescooter har tag, kan du således bruge den selvom det sner, regner eller blæser. På solrige dage får du fornøjelsen af en dejlig brise, samtidig med du sidder behageligt i skyggen. El-kabinescooteren er derfor et oplagt alternativ til for eksempel en cykel, der i et land som Danmark kan være upraktisk på grund af vejret. 

Du behøver ikke kørekort til bil

Alle kan have glæde af at købe en el-kabinescooter. Færdselsloven siger således, at alle over 15 år med et knallertkørekort må køre en 3-hjulet kabinescooter. Er du fyldt 18 år før 19. januar 2013, må du gerne køre en kabinescooter uden først at have taget knallertkørekort. 

 

En el-kabinescooter kan på den måde gøre hverdagen nemmere for mange forskellige typer mennesker. Også gangbesværede personer vil kunne få stor glæde af en el-kabinescooter. Med den lette ind- og udstigning vil du opdage, at din daglige transport bliver nemmere fra dag et. 

Rækkevidde på op til 109 km

Vores el-kabinescootere har en rækkevidde på op til 109 km per opladning. Afhængig af dit kørselsbehov er det derfor meget sandsynligt, at du ikke behøver lade batteriet op hver dag. Det er godt for miljøet, og det er godt for din økonomi. 

 

Du kan endda medbringe en passager på dine ture. El-kabinescooteren har et bagsæde, hvor en enkelt passager sidder trygt og komfortabelt. Sikkerheden er naturligvis også i top med stærke hydrauliske bremseskiver. 

 

En anden fordel ved at vælge en el-kabinescooter frem for en kabinescooter der kører på benzin er, at den er støjsvag og yderst behagelig at køre i, både for dig og en eventuel passager. 

Benyt el-kabinescooteren på cykelstien eller vejen

Hvor du må køre din el-kabinescooter afhænger af størrelsen på den. Der er således forskel på, hvor en el-kabinescooter der kan køre op til 30 km/t og en el-kabinescooter der kan køre op til 45 km/t må køre. 

 

El-kabinescooter 30 km/t

En el-kabinescooter der kan køre 30 km/t sidestilles med en almindelig knallert 30. Den skal så vidt muligt køre på cykelstier samt overholde samme regler som cyklister.

 

  • Skal køre på cykelstien
  • Må ikke køre på motorvej eller motortrafikvej

El-kabinescooter 45 km/t

En el-kabinescooter, der kan køre 45 km/t, sidestilles mere med en almindelig personbil. Med en el-kabinescooter af denne hastighed må du ikke køre på cykelstien. 

 

  • Skal køre på vejen
  • Må ikke køre på cykelstien
  • Må ikke køre på motorvej eller motortrafikvej
 
 

På ivecar.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Ive-Car importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via NP Motor. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

 
Scroll to top