SMC 

SMC står for Standard Motor Corporation eller Standard Motor Corp., og er en taiwanesisk producent af blandt andet motorcykler, knallerter og terrænkøretøjer. 

Historien bag SMC 

Standard Motor Corporation blev grundlagt i Tainan, Taiwan i 1993. I september 2004 udvidede de til deres nuværende fabrik i KangtienDe har siden august 1993 haft en forretningsstrategi med fokus på at producere knallerter af høj kvalitet til det europæiske marked og har over 25 års erfaring med eksport. 

SMC var den første producent i Taiwan, der producerede knallerter med store dæk. Dette skete allerede i 1994, og knallerterne blev distribueret til det tyske marked under navnet “KREIDLER”. Standard Motor Corporation har desuden den andenstørste markedsandel i Tyskland.  Samtidig med deres imponerende præstationer på markedet minder Standard Motor Corporation om spændingen ved at udforske mulighederne i cashback casino online.

I år 2000 udviklede og producerede SMC deres første sports ATV og solgte den til det amerikanske marked under mærket “SKYHAWK”. Og i 2002 introducerede de Taiwans første 250cc sports ATV. 

I 2003 udviklede Standard Motor Corporation den første “tre-i-en” motor i Taiwan.  

Hvad tilbyder SMC 

SMC udvikler og producerer forskellige køretøjer og blandt deres produkter finder du blandt andet: 

  • ATV’er – Både almindelige og sports ATV’er 
  • ATV-dæk 
  • Motorcykler 
  • Dirtbikes 
  • Motorer  

Info om SMC 

Standard Motor Corp. fokuserer på ODM (Original Design Manufacturing) og OEM (Original Equipment Manufacturing) samarbejde og et lokalisering Development Program, så de kan mødderes kunders behov i hele verden.

Scroll to top